Alakformáló csomag ajánlatok

Nálunk így készül a nyári forma!
8 hetes intenzív alakformáló csomag
Zsírfagyasztás: makacs zsírpárnák eltüntetése
HIEMT: izomépítés és zsírbontás egyszerre
Gépi Nyirokmasszázs: méregtelenítés, stresszoldás

TURBÓ alakformáló csomag

AKCIÓS csomag tartalma
3x Zsírfagyasztás
Zsírfagyasztás
60.000 Ft helyett
3 alkalom ára csomagban: 30.000 Ft (10.000 Ft/alk.) (-50%)
Vásárolj TURBÓ alakformáló csomaggal
50%-al kedvezőbb áron!
12x Hiemt
HIEMT
144.000 Ft helyett
12 alkalom ára csomagban: 72.000 Ft (6.000 Ft/alk.) (-50%)
Vásárolj TURBÓ alakformáló csomaggal
50%-al kedvezőbb áron!
12x Gépi Nyirokmasszázs
Nyirokmasszázs
36.000 Ft helyett
12 alkalom ára csomagban: 18.000 Ft (1.500 Ft/alk.) (-50%)
Vásárolj TURBÓ alakformáló csomaggal
50%-al kedvezőbb áron!
TURBÓ ALAKFORMÁLÓ CSOMAG:8 hetes intenzív alakformáló csomag 50% kedvezménnyel!
A csomag tartalma 3 alkalom "Zsírfagyasztás", 12 alkalom "HIEMT" zsírbontó és izomépítő kezelés, és 12 alkalom "Gépi nyirokmasszázs"!
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tanácsadásra:
+36 70 200 0002
Mennyi idő alatt érhetem el a célomat?
Folyamatos eredmények hétről-hétre a kúra során!
Az intenzív testkezelés kúra összesen 27 kezelésből áll (8-9 hét).
Egy alkalom 30-90 perc, ami függ az alkalom során igénybevett kezelések kombinálásától.
A kúra alatt akár EGY-KÉT RUHAMÉRET CSÖKKENÉS!

Zsírfagyasztás (3 alkalom)

A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) alapvető elve a kontrollált hűtés a beavatkozás-mentes zsírréteg csökkenés érdekében. A hűtésnek kitett zsírsejtek sejthalált szenvednek, így a bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodás nélkül tud csökkeni. A lebontott zsírsejtek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből, azaz az immunrendszerünk bontja le. A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) szabályozott, lassan csökkenő hőérzetet adó hatásmechanizmus, amely az egyenletes vákuumhatás mellett, maximálisan a kezelés végéig akár mínusz 10 fokig hűti a területet, már említetten szabályozott formában. A kriolipolízis fájdalommentes, a kezelés alatt a vákuumhatás miatt enyhe feszülést lehet érezni, de a vákuum mértékét személyre szabottan állítjuk be. A zsírfagyasztásos zsírbontó kezelés miatt a kezelt felület átmenetileg érzéketlenné válik, mely néhány óra elteltével teljesen elmúlik. Rögtön a kezelés után visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül. Nincsenek mellékhatások, és a diéta, diétás étrend sem szükséges a kezelés sikeréhez.

Nyirokmasszázs (12 alkalom)

Manapság a mozgáshiány, az egészségtelen életmód, az elhízás és egyéb a szervezetet terhelő tényezők által, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengülése figyelhető meg. A nyomásterápia a kontrollált nyomású masszázzsal segít küzdeni a szervezetnek a méreganyagok, a felesleges víz kiürülésében, az ödémás és perifériás keringési rendellenességek esetében eredményes. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira a speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezzük fel. Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan változó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Az erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre.

HIEMT izomépítés és zsírbontás (12 alkalom)

Az FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által jóváhagyott és elismert, a világ egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az izom és a zsír kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését. Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén. A HIEMT eljárás 2021-ben robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.
Akár 20.000 izomösszehúzódás a 30 perces kezelés alatt
A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok kemény munkára kényszerítik az izmokat, ami együtt jár a maximális összehúzódással. Ezt az izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. A 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, így a kezelt területen található izomzat megerősödik. A HIEMT technológia csökkentheti a has „szalonnarétegét” is, ahol a fenékkel ellentétben általában a zsírszövet lebontására is szükség van. A szupamaximális izomaktivitás nagyon gyorsan és sok energiát emészt fel. Többlet adrenalin szabadul fel, ami jelzi a test számára, hogy még több energiát biztosítson az izomrostok számára. A kezelési zónában található zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami által a zsír mennyisége csökkenni fog.
Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!
A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.
Kezelhető területek
Has
Comb
Derék
Csípő
Fenék
Kar, váll
Vádli
Térd
A kezelések pozitív hatásai
Zsírfagyasztás: Beavatkozásmentes zsírbontás
A zsírbontó kúra eredménye átlagosan 3-15cm zsírréteg csökkenést eredményezhet (26%-os zsírszövet csökkenést a kezelt területen már 1 alkalom után). A zsírfagyasztás előnye továbbá, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartó.
Nyirokmasszázs: méregtelenítés, stresszoldás
Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a zsírpárnákat, visszaadja a bőr rugalmasságát, feszesít, és a testsúly csökkenésben is szerepet játszik. Megelőzi a visszerek, ödémák kialakulását, lazítja az izmokat, pihenteti és megújítja a lábfejeket és a lábszárat.
Hiemt: Extra gyors eredmények
Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere! Egy kezelés 30 perces, mely alatt csaknem 20.000 izomösszehúzódás történik. Klinikai vizsgálatok eredményei szerint 19%-os zsírszövet csökkenés, 16%-os izomtömeg növekedés, és 11%-os izomtónus növekedés érhető el már egy 5-6 alkalmas kúra során is.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
Nyitva tartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
Zárva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonszám:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

© 2015-2024 Xtreme Body Stúdió - Minden jog fenntartva!
SZÉP Kártya elfogadóhely Debrecenben
TURBÓ alakformálás Adatvédelem Infraszauna Méregtelenítés Narancsbőr eltüntetése Játékszabályzat www.freepik.com