X-Body és a Speedfitness

Miben egyeznek? ...
Mindkettő egyet jelent: Speed fitness = Gyors edzés
Elektromos impulzus által mozgatja az izomzatot
1,5-2 órás edzőtermi edzéssel azonos mozgás
Mélyizomzat fejlesztése
Gyors eredmény
Miért az X-Body speed fitness?
A test izomzatának 90%-a dolgozik az edzés során, ezért hatékony
1 hónap és akár -3, -4 cm területcsökkenés

Van különbség a 2 edzés között? Miért az X-BODY?

A Speedfitness (MihaBodytec) és az X-Body is elektromos impulzusok által edzi a test izomzatát. Az alapvető különbség a ruhában van, illetve a plusz elektródák által adott szélesebb edzésskála.
Az X-BODY ruhában az alábbi területek kapnak impulzusokat az edzés alatt:
trapéz, hát szakasz, csípő, has (kettő elektróda), mell, kar vagy váll (egyedülálló!), fenék részen (kettő elektróda), comb feszítő és hajlító részen. Külön opció lehet, hogy a belső combot vagy a térd feletti részt vagy a fenék külső részét vagy a vádlit szeretnénk edzeni.
Az elektródák méretei: trapéz mindkét oldalán(12x12cm), hát szakasz mindkét oldalán (11x19cm), csípő mindkét oldalán (15x10,5cm), has mindkét oldalán (11x19cm), mell mindkét oldalán (12x12cm), karok (6,5x23-29cm) vagy vállak (12x12cm), fenék mindkét oldalán (15x10,5cm), comb feszítő (15x10,5cm) és hajlító (15x10,5cm), belső comb (15x10,5cm), térdeknél (6,5x23-29cm), fenék külső rész mindkét oldalán (15x10,5cm), vádlik (6,5x23-29cm).
Mindig megkérdezzük a vendéget, hogy milyen céllal érkezett és mit szeretne elérni. A vendégtől függ, hogy az opcionálisan választható területek (kar vagy váll, belső comb/térd/vádli) közül melyiket részesíti előnyben, mi csak tanácsot adunk.
Az edzés után az alábbi szabályokat érdemes betartani:
• Az EMS edzés hatása 72 órán keresztül tart, ezért is ajánlott a heti 2 edzés
• Edzés után jó szénhidrátok és átlagosan 2-3 liter víz fogyasztása ajánlott
• Lehetőségekhez mérten próbálj meg 7 órát audni
• Mindig figyeld meg a tested, és ha úgy érzed, hogy az étkezések után inkább elfáradtál, akkor változtatni kell az alapanyagokon!

Mivel tudom felgyorsítani a változás folyamatát?
Az Xbody edzés mellé bármit választhatsz, legyen az másik sport vagy kiegészítő testkezelések. A lényeg, hogy ne hajszold magad túl és ne akard megváltani a világot. Törekedj egy olyan időbeosztás kialakítására, amit tartani tudsz, nem 1-2 hónapig, hanem életvitelszerűen! Stúdiónkban általában olyan hölgyek jönnek el, akik már háztartást vezetnek és gyereke(ke)t nevelnek. Jól tudjuk, hogy a napi 24 óra nagyon kevés, főleg, ha elfoglaltak vagyunk. Ezért is jó az Xbody EMS edzés, mert 20 perc alatt már sokat tettél az egészségedért és ennyi neked is jár!
Az EMS edzés pozitív hatásai
Zsír csökkentése
Az izmok ilyen jellegű munkája megnöveli a szervezet energiaigényét, ami mindaddig jelen van , amíg a test az izomsejteket megerősítve nem kompenzálja a hatást.
Csontritkulás megelőzése
A fejlett izomzat a csontritkulás megelőzésében is hatékonyan képes közreműködni, ugyanis a nagyobb tömegben tapadó izomzat külsőleg támogatja a struktúrát.
Kis időráfordítás
Mivel a a teljes test izomzata egyszerre dolgozik, ezért az edzésre fordított idő mindössze 20-25 perc, heti 2 alkalommal. Még fokozni lehet a hatást +10 perc kardio edzéssel is!
Cellulit csökkentése
A kötőszövet vérellátának javítása, az izompumpa a cellulit megelőzésének, kezelésének leghatékonyabb módja.
Személyre szabott edzésprogram
A hideg lézerek biztonságosak. Nem a kötőszövet melegítésén alapszik, így nem vált ki kellemetlen érzést. Nincs lábadozási idő, hatása már 3 alkalom után érzékelhető.
Jobb testtartás
Az elektromos impulzusok képesek elérni, és megdolgoztatni a mélyebben fekvő tartóizmokat is, így a háti és gerincmenti izomzat teljes edzését tudjuk elérni.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tanácsadásra:
+36 70 200 0002
Nyitva tartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Hétvégén:
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
Zárva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonszám:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

© 2015-2017 Xtreme Body Stúdió - Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi nyilatkozat Kedvezményes ajánlatok EMS edzés Infraszauna Méregtelenítés Narancsbőr eltüntetése Személyi edzés