Infraszauna

Amiben segíthet
Alakformálás és fogyás
Kiv√°l√≥ stresszold√≥ √©s relax√°l√≥ hat√°s√ļ
Intenzív méregtelenítés
BŇĎrprobl√©m√°k kezel√©se
NarancsbŇĎr eltŇĪntet√©se

Infraszauna √°rak

Infraszauna - 1 fŇĎ sz√°m√°ra
1 alkalom
( alkalmi, 1fŇĎ )
2.000 Ft
V√°s√°rolj kombin√°lt b√©rletet, ak√°r 25%-al kedvezŇĎbb egy alkalom!
Egyéni bérlet 6x
Egyéni 6x
12.000 Ft helyett
Kedvezményes bérlet ár: 9.600 Ft (1.600 Ft/alk.) (-20%)
Kombinált bérlet ár: 9.000 Ft (1.500 Ft/alk.) (-25%)
KOMBIN√ĀLT B√ČRLET:√Āll√≠tsd √∂ssze saj√°t b√©rleted, √≠gy ak√°r 25%-al olcs√≥bb!
B√°rmely 2 vagy t√∂bb b√©rlet√ľnket kombin√°lva, megkapod a "Kombin√°lt b√©rlet √°r" kedvezm√©nyt az adott szolg√°ltat√°sokra!
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tan√°csad√°sra:
+36 70 200 0002
Mit érdemes tudni róla?
M√°r 30 perc infraszaun√°val 800-900 kal√≥ri√°t √©gethet√ľnk el.

Mire jó az infraszauna?

Az infraszaun√°k egyik legfŇĎbb alkalmaz√°si ter√ľlete az alakform√°l√°s √©s fogy√°s, de ezen fel√ľl kiv√°l√≥ a stresszold√≥ √©s relax√°l√≥ hat√°sa is. Az infraszaun√°ban az infrav√∂r√∂s f√©ny hat√°s√°ra n√©h√°ny perc ut√°n intenz√≠v folyad√©k kiv√°laszt√°si √©s m√©regtelen√≠t√©si folyamat indul el.

Ez az izzads√°ganyag nagy mennyis√©gŇĪ m√©reganyagot, zs√≠rt tartalmaz, √≠gy a 30 perces infraszaun√°z√°s k√∂zben 800-900 kal√≥ri√°t √©get el a szervezet√ľnk.
A carbon (sz√©nsz√°las) sug√°rz√≥k j√≥val hat√©konyabbak, mivel nagyobb fel√ľleteik miatt t√∂bb ter√°pi√°s infrav√∂r√∂s f√©ny √©ri az emberi testet a teljes fel√ľleti sug√°rz√°st biztos√≠tva. A nagy fŇĪtŇĎfel√ľletnek k√∂sz√∂nhetŇĎen az infrav√∂r√∂s sug√°rz√°s a szaun√°ban egyenletesebben oszlik el, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen alacsonyabb hŇĎfokon (40-60 C) √©s nagyobb fel√ľleten meleg√≠tik a testet,
az izzad√°s mennyis√©ge kb. h√°romszor annyi, mint a hagyom√°nyos szaun√°ban, melyet a test m√©lyen fekvŇĎ sz√∂veteibŇĎl old ki √≠gy azonos idŇĎben
10-20-szor nagyobb fel√ľleten indul be a m√©regtelen√≠t√©s √©s az izzad√°s.
Jótékony hatásai
M√©regtelen√≠tŇĎ hat√°s
8Izzadás által méregteleníti a szervezetet.
Fogyni vágyók számára
Alak és testfelépítés javítására tökéletes.
BŇĎrprobl√©m√°k kezel√©s√©ben is seg√≠t
Pikkelysömör, akne , ekcéma kezelésére.
Télen nagy segítség
A hŇĪv√∂s t√©li idŇĎszakban megakad√°lyozza az influenza kialakul√°s√°t √©s sz√∂vŇĎdm√©nyeit.
T√∂k√©letes narancsbŇĎr elleni kezel√©sre
A nŇĎk makacs ellens√©g√©n√©l, a narancsbŇĎr (cellulitisz) elt√ľntet√©s√©n√©l is csod√°kra k√©pes.
NagyszerŇĪ kal√≥ria- √©s zs√≠r√©get√©sre
S√ļlycs√∂kken√©s √©rhetŇĎ el, √ļgy hogy nem kell megerŇĎltetŇĎ √©s f√°raszt√≥ mozdulatokat v√©gezn√ľnk.
ImmunerŇĎs√≠t√©s
Eg√©szs√©ges szervezet ellen√°ll√≥ k√©pess√©g√©nek a megŇĎrz√©s√©ben is seg√≠t, ugyanis az infraszauna kiv√°l√≥ immunerŇĎs√≠tŇĎ.
Közérzet javító
A k√∂z√©rzetet pozit√≠van befoly√°solja √©s cs√∂kkenti a f√°rads√°got. Depresszi√≥- √©s stressz megelŇĎzŇĎ hat√°sa van.
√Āpolja bŇĎr√ľnket
Haszn√°lata sor√°n a r√°ncok kisimulnak, a bŇĎr feszesebb√© √©s fiatalosabb√° v√°lik, illetve elt√ľnteti az apr√≥bb bŇĎrhib√°kat.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem

Fogyaszt√≥ hat√°s√°n k√≠v√ľli tov√°bbi pozit√≠v hat√°sok

Az infraszaun√°nak a fogyaszt√≥ hat√°s√°n k√≠v√ľl m√°s egy√©b j√≥t√©kony hat√°sai is vannak, p√©ld√°ul az immunrendszer erŇĎs√≠t√©se √©s a teherb√≠r√≥ k√©pess√©g√ľnk n√∂vel√©se. Sz√©ps√©g√°pol√°sban a bŇĎr v√©rell√°t√°s√°t jav√≠tja, a bŇĎrt megszabad√≠tja a szennyezŇĎd√©sektŇĎl √©s az elhalt h√°msejtektŇĎl.

A fogy√°s mellett az infaraszauna tov√°bbi elŇĎnye, hogy rendszeres haszn√°lat eset√©n megsz√ľnteti az egyes elh√≠z√°s okozta bŇĎrhib√°kat is, mint p√©ld√°ul a narancsbŇĎrt (cellulitiszt). Ez nem m√°s, mint a bŇĎrr√©teg alatt felhalmoz√≥dott v√≠z √©s zs√≠rsejtek, amelyek az infraszauna √°ltal kiv√°ltott izzad√°s k√∂vetkezt√©ben kiv√°laszt√≥dnak a bŇĎr alatti sejtrendszer√ľnkbŇĎl, √≠gy sz√ľntetve meg azokat.

Nagyobb hat√©konys√°g testform√°l√°s, fogy√≥k√ļra eset√©n: 2,5x r√∂videbb idŇĎ alatt √©rhetj√ľk el azonos kal√≥ria-felhaszn√°l√°st. A k√ļraszerŇĪ haszn√°lata a zs√≠rcsoportokat fellaz√≠tja, az izomzatot √°trendezi, az alakot ide√°lisan form√°lja. A rendszeres infraszaun√°z√°s rugalmass√° teszi a bŇĎrt, ez√©rt a k√ľl√∂nf√©le bŇĎrkem√©nyed√©sek, stri√°k √©s ekc√©m√°k kezel√©s√©ben is eredm√©nyes lehet, mell√©khat√°sok n√©lk√ľl.

Az infraszauna m√°sik nagy elŇĎnye, hogy infrasugarak m√©lyre hatolnak a testbe, √≠gy nem csak a fel√ľleti zs√≠rsejteket k√©pesek el√©getni, hanem a m√©lyebben √ľlŇĎket is. Ez√©rt hat√©konyabb az infraszauna mint a hasonl√≥ eszk√∂z√∂k, p√©ld√°ul a finnszauna vagy a gŇĎzkabin. Az infraszauna hat√©konys√°gi m√©lys√©ge 4-5 cm, a finnszaun√°√© √©s a gŇĎzkabin√© 0,2-0,3 cm. Az infrasug√°rz√°s szinte azonos a napsug√°rz√°ssal, vagyis k√∂r√ľlbel√ľl 4-5 centim√©terre hatol be a testbe, viszont ann√°l sokkal eg√©szs√©gesebb, ugyanis a nap k√°ros iboly√°n t√ļli sugarait nem tartalmazza. Az infraszauna haszn√°lata a napoz√°s kellemes megnyugtat√≥ √©rz√©s√©t hozza el nek√ľnk, k√°ros hat√°sok n√©lk√ľl.

Az infraszauna haszn√°lata

Az infraszauna haszn√°lat√°hoz elŇĎsz√∂r is tiszt√°ban kell lenn√ľnk azzal, hogy hogyan mŇĪk√∂dik az infraszauna, mi t√∂rt√©nik mŇĪk√∂d√©s k√∂zben. Az infraszaun√°ban vagy infrakabinban elektromos fŇĪtŇĎsz√°lak, vagy elektromos fŇĪtŇĎlapok bocs√°tj√°k ki az infrasugarakat, amelyeknek sug√°rz√°si tartom√°nya megegyezik a nap sug√°rz√°snak bizonyos f√©nytartom√°ny√°val (7-14 ¬Ķm). Ennek a f√©nytartom√°nynak hat√°s√°ra izzadunk √©s m√©regtelen√≠tŇĎdik a szervezet√ľnk.

Az infraszauna hat√©konys√°ga egyenes ar√°nyban f√ľgg az infrasug√°rz√≥k fel√ľlet√©tŇĎl, ez√©rt az elsŇĎdleges c√©l, hogy az adott infrakabinban a lehetŇĎ legnagyobb fel√ľleten legyenek infrasug√°rz√≥k. A kutat√≥k √©s gy√°rt√≥k ennek √©rdek√©ben fejlesztett√©k ki a legkorszerŇĪbb carbon sug√°rz√≥kat (lapsug√°rz√≥kat). Ezek egyben a lehetŇĎ legnagyobb sug√°rz√°si fel√ľlettel rendelkezŇĎ √©s a leghat√©konyabb 7-14 ¬Ķm f√©nytartom√°nyban mŇĪk√∂dŇĎ eszk√∂z√∂k. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen ezek a f√©nysugarak k√©pesek az emberi testben a legm√©lyebben kifejteni j√≥t√©kony hat√°sukat. A modern √©s az ŇĎsi k√≠nai orvostudom√°ny is egyar√°nt az egyik leghat√©konyabb term√©szetes gy√≥gyhat√°snak tartja. Ez√©rt b√°tran √°ll√≠thatjuk, hogy a napi 30 perces infraszaun√°z√°ssal jelentŇĎs l√©p√©seket tehet√ľnk az eg√©szs√©g√ľnk megŇĎrz√©se √©rdek√©ben.

Az infraszauna betegségek kezelésére is alkalmas

Az infraszauna sokf√©le panaszra, sz√©p√©szeti probl√©m√°ra √©s eg√©szs√©g√ľgyi gondokra is remek megold√°s lehet. Az infrasugarak a bŇĎr m√©lyebb r√©tegeibe hatolva felmeleg√≠tik a testet √©s ott fejtik ki j√≥t√©kony hat√°sukat.
K√ľl√∂nb√∂zŇĎ betegs√©gek kezel√©s√©re, az √ļgynevezett sz√°raz szaun√°t az orvosok az al√°bbi esetekben aj√°nlj√°k.
‚ÄĘ Az izom √©s √≠z√ľleti betegs√©gek
‚ÄĘ Sports√©r√ľl√©sek
‚ÄĘ K√ľl√∂nb√∂zŇĎ h√°t- gerinc- √©s v√©gtagf√°jdalmak
‚ÄĘ Akn√©,- pikkelys√∂m√∂r
‚ÄĘ Gyomor,- b√©lrendszeri zavarok
‚ÄĘ Allergi√°s b√°ntalmak
‚ÄĘ VesemŇĪk√∂d√©si zavarok eset√©n a m√©rgezŇĎ anyagok erŇĎs kiv√°laszt√≥d√°sa t√∂rt√©nik, mely tehermentes√≠ti a ves√©t (boka√∂d√©ma)
‚ÄĘ Sz√≠v- √©s √©rrendszeri betegs√©gek, n√∂veli a v√©rkering√©s intenzit√°s√°t, ami a sz√≠v mŇĪk√∂d√©s√©nek hat√©konys√°g√°t fokozza

Az eg√©szs√©g √©s a sz√©ps√©g megŇĎrz√©se olykor f√°jdalmas beavatkoz√°sokkal √©rhetŇĎ el. Az infraszauna f√°jdalommentesen k√≠n√°lja a mindezeket. Aki valamilyen betegs√©gben szenved, konzult√°ljon orvos√°val, mielŇĎtt megkezdi az infraszauna haszn√°lat√°t! Az infrasug√°r egy olyan f√©ny, energia, mely nem az adott l√©gteret, levegŇĎt meleg√≠ti fel, hanem k√∂zvetlen√ľl csak arra a testre hat (80%-ban), amire ir√°nyul az infrasug√°r.
Nyitva tart√°s
H√©tfŇĎ:
Kedd:
Szerda:
Cs√ľt√∂rt√∂k:
Péntek:
Szombat:
Vas√°rnap:
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
Z√°rva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonsz√°m:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

¬© 2015-2024 Xtreme Body St√ļdi√≥ - Minden jog fenntartva!
SZ√ČP K√°rtya elfogad√≥hely Debrecenben
TURB√ď alakform√°l√°s Adatv√©delem Infraszauna M√©regtelen√≠t√©s NarancsbŇĎr elt√ľntet√©se J√°t√©kszab√°lyzat www.freepik.com