Méregtelenítés

A legjobb megoldás, ha…
Di√©ta vagy √ļj √©letm√≥d megkezd√©se elŇĎtt √°llsz
Immunrendszered erŇĎs√≠teni szeretn√©d
Megszabaduln√°l a narancsbŇĎrtŇĎl
Hosszantartó eredményt szeretnél
Gyors és látványos változást szeretnél elérni
Mit √©rdemes tudni a m√©regtelen√≠t√©srŇĎl?
Az elsŇĎdleges l√©p√©s a fogy√°s √©s tested form√°l√°sa elŇĎtt.
1 k√ļra √©s k√©sz a v√°ltoz√°shoz sz√ľks√©ges alap

Miért alakul ki?

A mozg√°shi√°nyos √©letm√≥d p√°rosulva az eg√©szs√©gtelen √©tkez√©ssel egy√ľttes k√∂vetkezm√©nye a t√ļls√ļly, a narancsbŇĎr, √©s egy√©b a szervezetet terhelŇĎ t√©nyezŇĎk, betegs√©gek, az immunrendszer gyeng√ľl√©se. Legink√°bb ŇĎsszel √©s tavasszal aj√°nlott, de b√°rmikor el lehet kezdeni.
A fogy√°shoz, alakform√°l√°shoz nem kifejezetten di√©t√°ra, hanem √ļj √©letm√≥dra van sz√ľks√©g. A di√©ta √°tmeneti eredm√©nyt fog hozni, hiszen, amikor vissza√°llsz a r√©gi √©letm√≥dodra, alapanyagok, √©telek tekintet√©ben, akkor sajnos vissza fognak j√∂nni a plusz kil√≥k. MielŇĎtt elkezded az √ļj √©letform√°t, tan√°csos a tiszt√≠t√°ssal kezdeni, hogy a leghat√©konyabban tudjanak felsz√≠v√≥dni a t√°panyagok.
Mit √©rdemes ilyenkor fogyasztani? Gyuri b√°csi szerint a csal√°nlev√©l tea a legjobb, aj√°nl√°sa szerint 4 h√©tig minden nap egy cs√©sze Csal√°nlev√©l teakever√©k te√°t fogyasszunk reggelente. A m√©reganyagok kiv√°laszt√°s√°ban nagy szerepet j√°tszanak a ves√©ink, a m√°junk, a t√ľdŇĎnk, a beleink √©s a bŇĎr√ľnk is.
A legfontosabb, amit tehet√ľnk folyamatosan, hogy idŇĎnk√©nt gondoskodunk olyan napokr√≥l, amikor l√©nyegesen kevesebb m√©reganyagot juttatunk a szervezet√ľnkbe. Minden gy√ľm√∂lcs-, tiszt√≠t√≥tea-, vagy m√°s k√ļra c√©lja, hogy a fokozott folyad√©k √©s a cs√∂kkentett m√©reganyag bevitellel seg√≠tse a test√ľnket az tisztul√°sban.

A méregtelenítés után az alábbi szabályokat érdemes betartani
‚ÄĘ Testt√∂megenk√©nt 30ml v√≠z fogyaszt√°sa (p√©ld√°ul 60 kg eset√©n 1,8L)
‚ÄĘ Figyelj√ľk meg test√ľnk mŇĪk√∂d√©s√©t, mely √©telek fogyaszt√°s√°ra hogyan reag√°lunk (puffad√°s, hasmen√©s, sz√©kreked√©s, f√°rad√©konys√°g stb)
‚ÄĘ Id√©nyn√∂v√©nyeket fogyasszunk!
‚ÄĘ R√©szes√≠ts√ľk elŇĎnyben a p√°rol√°st, gŇĎz√∂l√©st

Mivel tudom felgyorsítani a méregtelenítést?
Alakform√°l√≥ st√ļdi√≥nkban Debrecenben g√©pi nyirokmassz√°zzsal √©s infraszaun√°val tudod hat√©konyabb√° tenni a k√ļr√°t.
A méregtelenítés pozitív hatásai
Hatékonyabb tápanyag felszívódás
Egy j√≥ m√©regtelen√≠t√©s ut√°n hat√©konyabb lesz a t√°pl√°l√©k feldolgoz√°sa, kiegyens√ļlyozottabb az anyagcsere, erŇĎsebb az immunrendszer √©s javulni fognak a szervezet regener√°ci√≥s folyamatai is.
Immunrendszer erŇĎs√∂d√©se
A m√©regtelen√≠t√©s nagyon fontos szerepet t√∂lt be az immunrendszer norm√°lis mŇĪk√∂d√©s√©ben, illetve erŇĎs√≠t√©s√©ben, ez√©rt kifejezetten aj√°nlott.
Energiaszint emelkedés
A tisztul√°si folyamat elej√©n, m√°r √©rezhetŇĎv√© v√°lik az aktivit√°s javul√°sa. T√∂bb energi√°nk lesz, jobban tudunk teljes√≠teni a mindennapokban. K√∂z√©rzet√ľnk folyamatos javul, stressz cs√∂kkken.
F√°rad√©konys√°g megszŇĪn√©se
A norm√°lis f√°radts√°g a szervezet v√°lasza a fizikai vagy szellemi erŇĎfesz√≠t√©sre. A f√°radts√°g teljesen eg√©szs√©ges v√°lasz, abban az esetben, ha az embert a megszokottn√°l nagyobb nyom√°s √©ri. Azonban ez a norm√°lis f√°radts√°g is k√≥ros lehet, ha hosszantart√≥v√° v√°lik, vagy amikor sz√©lsŇĎs√©ges m√©reteket √∂lt, √©s t√ļls√°gosan hosszan tart.
Gyorsabb eredmény a fogyásban, alakformálásban
A megfelelŇĎ m√©regtelen√≠t√©s a kezdeti egy-k√©t kil√≥ feleslegtŇĎl tud megszabad√≠tani, a felesleges anyagok t√∂mege is t√°vozik. Mindez komoly v√°ltoz√°shoz seg√≠ti a szervezeted mŇĪk√∂d√©s√©t, √©s a tov√°bbi fogy√≥k√ļra, √©letm√≥dv√°lt√°s sor√°n a magadhoz vett t√°panyagokat is teljes m√©rt√©kben tudja hasznos√≠tja a tested √©s hamarabb √©rhetsz el eredm√©nyt.
Jobb közérzet
A rossz k√∂z√©rzetet a szervezetben felgy√ľlemlett m√©reganyagok is okozhatj√°k. F√°jhatnak az √≠z√ľletek, rossz lehet az em√©szt√©s, pattan√°sos bŇĎr, √°lland√≥ f√°radts√°g √©s leverts√©g lehet jellemzŇĎ. A tiszt√≠t√°s ut√°n a t√ľnetek javul√°st mutatnak, majd megszŇĪnhetnek.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tan√°csad√°sra:
+36 70 200 0002
Nyitva tart√°s
H√©tfŇĎ:
Kedd:
Szerda:
Cs√ľt√∂rt√∂k:
Péntek:
Szombat:
Vas√°rnap:
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
Z√°rva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonsz√°m:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

¬© 2015-2024 Xtreme Body St√ļdi√≥ - Minden jog fenntartva!
SZ√ČP K√°rtya elfogad√≥hely Debrecenben
TURB√ď alakform√°l√°s Adatv√©delem Infraszauna M√©regtelen√≠t√©s NarancsbŇĎr elt√ľntet√©se J√°t√©kszab√°lyzat www.freepik.com