NarancsbŇĎr kezel√©se

A kezel√©s sz√ľks√©ges, mert ...
Méreganyagok halmozódtak fel a szervezetedben
A narancsbŇĎr √°llapota (st√°diuma) gyorsan romlik
Sokkal szebb a feszes bŇĎr
A fogy√°s, alakform√°l√°s elŇĎszob√°ja
Legyél szép és egészséges testben és lélekben
Mit √©rdemes tudni a cellulit kezel√©srŇĎl?
Sokféle zsírbontó technológia létezik, fontos, hogy személyre szabott legyen!
M√°r 6-10 alkalom is seg√≠thet cs√∂kkenteni a narancsbŇĎrt

NarancsbŇĎr vagy Stria?

Mikor a kal√≥ria bevitele meghaladja a kal√≥ria felhaszn√°l√°st, a zs√≠rsejtek megtelnek √©s megdagadnak trigliceriddel (A t√°pl√°lkoz√°s sor√°n felvett zs√≠rok legfŇĎbb alkot√≥elemei, illetve a szervezet zs√≠rrakt√°rai is fŇĎk√©nt ezekbŇĎl √©p√ľlnek fel. LegfŇĎbb szerep√ľk, hogy szervezet√ľnket energi√°val l√°ss√°k el). A zs√≠rsejtek ilyen n√∂veked√©s√©vel jelenik meg a jellegzetes bŇĎrfel√ľlet, a narancsbŇĎr.
Sokan még mindig keverik, szeretnénk segíteni, hogy melyik esetben mit tudsz tenni.
A Stria, lila vagy v√∂r√∂s cs√≠kok lehetnek, amelyek k√©sŇĎbb gy√∂ngyh√°zas feh√©r sz√≠nŇĪv√© fakulnak. A cs√≠kok jellemzŇĎen nagy h√≠z√°s √©s fogy√°s ut√°n jelentkeznek, p√©ld√°ul terhess√©g. Stria elleni kezel√©sk√©nt javasoljuk a lipol√©zer testkezel√©st.
NarancsbŇĎr, a k√∂tŇĎsz√∂vet lazas√°ga miatt a bŇĎralja zs√≠rsejtjei k√∂nnyen √°tjutnak a k√∂tŇĎsz√∂vetbe √©s ott √∂sszecsom√≥sodnak √©s megv√°ltoztatj√°k a bŇĎr strukt√ļr√°j√°t. NarancsbŇĎr elt√ľntet√©s√©re javasoljuk a kavit√°ci√≥s zs√≠rbont√≥ kezel√©st.
Ahogy az elŇĎbbi kis r√©szbŇĎl is kitŇĪnik a tests√ļly ingadoz√°sa √©s a helytelen √©letm√≥d k√∂vetkezm√©nye a narancsbŇĎr. Mindenk√©ppen b√°rmilyen kezel√©sbe is kezdj bele, a m√©regtelen√≠t√©s itt is nagyon fontos! Gy√≥gyte√°k fogyaszt√°s√°val itt is sokat seg√≠thetsz a szervezetednek √©s ezen t√ļl m√©g a bŇĎr√∂det is √©rdemes kezel√©sbe venni, heti 1 alkalommal, testrad√≠roz√°ssal.
A cellulit kezelése után az alábbiakat érdemes betartani:
‚ÄĘ Testmozg√°s, lehetŇĎleg a k√©nyes ter√ľletekre kardio √©s erŇĎs√≠tŇĎ edz√©s egyar√°nt
‚ÄĘ Testt√∂megenk√©nt 30ml v√≠z fogyaszt√°sa (p√©ld√°ul 60 kg eset√©n 1,8L)
‚ÄĘ Figyelj√ľk meg test√ľnk mŇĪk√∂d√©s√©t, mely √©telek fogyaszt√°s√°ra hogyan reag√°lunk (puffad√°s, hasmen√©s, sz√©kreked√©s, f√°rad√©konys√°g stb)
‚ÄĘ R√©szes√≠ts√ľk elŇĎnyben a p√°rol√°st, gŇĎz√∂l√©st

Mivel tudom felgyorsítani a folyamatot?
St√ļdi√≥nkban a lipol√©zer (heti h√°romszori kezel√©s, kettŇĎ h√©t), kavit√°ci√≥ (heti egyszeri, maximum k√©tszeri kezel√©s), testkezel√©sek nagyon hat√°sosak, eredm√©nyesebb√© lehet tenni a kezel√©st, ha kieg√©sz√≠t√©sk√©nt g√©pi nyirokmassz√°zst (kezel√©si idŇĎ 30 perc) )vagy xbody (EMS edz√©s, edz√©sidŇĎ: 20-25 perc) edz√©st is v√°laszthatunk mell√©. A testkezel√©s √©s a kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°sok mellett, fontos a tudatos √©s megfelelŇĎ t√°pl√°lkoz√°s!
A zsírbontó kezelések pozitív hatásai
Beavatkozásmentes kezelések
Nincs v√°g√°s, sem sz√ļr√°s, sem kellemetlen beavatkoz√°s. A kezel√©sek ut√°n lehet folytatni a napot, mert nincs sem duzzanat, sem v√©ral√°fut√°s stb.
Hosszantartó eredmény
Tart√≥s eredm√©ny √©rhetŇĎ el, ugyanis a kezelt ter√ľleten a zs√≠rsejtek megsemmis√ľlnek, ez√©t √ļjak nem j√∂nnek l√©tre. Ez azt jelenti, hogy a kezelt ter√ľleten a visszah√≠z√°s es√©lye alacsony.
Zsírfagyasztás, kriolipolízis
A zs√≠rfagyaszt√°s eredm√©nye kisz√°m√≠that√≥bb, csak a kezelt ter√ľletre hat, a k√∂rnyezŇĎ sz√∂veteket nem b√°ntja, √≠gy sokkal szelekt√≠vebb. A zs√≠rsejtek ki√ľr√ľl√©se is term√©szetes √©s folyamatos.
Kavitáció, ultrahangos zsírbontás
Kavit√°ci√≥s hat√°s: a zs√≠rsejt zs√≠rtartalm√°t oldja. Metabolikus hat√°s: n√∂veli a belsŇĎ zs√≠rsejt nyom√°st, az ultrahangos rezg√©s seg√≠ts√©g√©vel. Hat√©kony a cellulit elleni harcban.
Lipolézer, lézeres zsírbontás
A hideg l√©zerek biztons√°gosak. Nem a k√∂tŇĎsz√∂vet meleg√≠t√©s√©n alapszik, √≠gy nem v√°lt ki kellemetlen √©rz√©st. Nincs l√°badoz√°si idŇĎ, hat√°sa m√°r 3 alkalom ut√°n √©rz√©kelhetŇĎ.
Költséghatékony
Kiváltja a zsírleszívás fájdalmas, költséges és alkalmanként akár veszélyes folyamatát! Már 2-3 hét után is lehet látványos eredmény.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tan√°csad√°sra:
+36 70 200 0002
Nyitva tart√°s
H√©tfŇĎ:
Kedd:
Szerda:
Cs√ľt√∂rt√∂k:
Péntek:
Szombat:
Vas√°rnap:
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
8:30 - 15:30
Z√°rva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonsz√°m:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

¬© 2015-2024 Xtreme Body St√ļdi√≥ - Minden jog fenntartva!
SZ√ČP K√°rtya elfogad√≥hely Debrecenben
TURB√ď alakform√°l√°s Adatv√©delem Infraszauna M√©regtelen√≠t√©s NarancsbŇĎr elt√ľntet√©se J√°t√©kszab√°lyzat www.freepik.com