Személyi edzés Debrecenben

A legjobb megoldás, ha ...
Nem szeretnél időt és energiát elvesztegetni
Szeretnél tenni a testi és lelki egészségedért
Gyorsan látható eredményt szeretnél
Rehabilitációra is alkalmas lehetőséget keresel
Szeretnéd növelni aktivitásod
Mit érdemes tudni az X-BODY speed fitness személyi edzésről?
A 20-25 perces edzés során az izomzat 90%-a dolgozik egyszerre!
Már 1 bérlet alkalmával is elérhetőek látható eredmények!

Speed fitness személyi edzés

A személyi edzés, mint ahogy a nevéből is kitűnik arról szól, hogy az edzés alatt az edződ csak veled foglalkozik. Nagyon fontos, hogy az első alkalommal őszinte legyél. Mondd el bátran, ha "csaltál" az étkezésben, vagy van olyan gyakorlat amitől később fájdalmaid lettek, de a pozitívumok az elsődlegesek. Azt is el kell mondani, ha már látsz változást, és a legfontosabb, hogy TE akard, mert az edződ helyetted sem étkezni, sem mozogni nem tud.
Nálunk az XBODY speedfitness személyi edzés alatt a személyi edző, csak veled foglalkozik, nincsenek csoportos edzések. Személyre szabottan állítjuk össze a gyakorlatokat. Számunkra nagyon fontos, hogy a vendég mindig konkrét céllal érkezzen, nem mindegy, hogy valaki fogyni is akar, de közben van például gerinc sérve is. Ez már kicsit összetettebb, és ebben az esetben az elsődleges számunkra az egészséged lesz, így az első 1-2 bérlet alatt nagyobb hangsúlyt fog kapni a gerinc tartó izmainak fejlesztése, de emellett igyekszünk a kényes testrészeket is átmozgatni. A személyi edzések előrehaladtával a 8. alkalomra már valaminek el kell indulni a testedben, ez lehet az energiaszint emelkedése, vagy a narancsbőr halványodása, vagy a puffadás érzés megszűnése.
Heti egy alkalommal is edzhetsz, de a legjobb a heti kettő alkalom, hogy a kívánt eredményt minél hamarabb elérjük közösen.

A személyi edzés után az alábbiakat érdemes betartani

• Fontos a folyadék bevitel, lehetőleg tiszta vizet igyunk (testtömeg kilogrammonként 30ml) plusz az edzés napján fél liter
• Az édességekre ilyenkor jobban rákattanhatsz, ezért fontos, hogy jó szénhidrátokat egyél
• A testednek kell a regenerálódás, az alvásnál próbáld meg betartani a napi 7 órát

Mivel tudom hatékonyabbá tenni az edzést?
Stúdiónkban minden megtalálható, ami a fogyáshoz, alakformáláshoz, méregtelenítéshez hasznos lehet. Az xbody speed fitness személyi edzés mellé bármelyik másik szolgáltatásunkat választod, az eredmény nem marad el. A személyi edzőink minden alkalom során azon lesznek, hogy a lehető legtöbbet kihozzák belőled, és minél eredményesebb legyél.

Milyen egy személyi edzés? Hogyan néz ki az első alkalom?

Az Xbody speed fitness személyi edzésekre előzetes bejelentkezés alapján várjuk vendégeinket. A edzésidő 20-25 perces, melyet dinamikus és statikus gyakorlatokkal színesítjük. Van lehetőség +10 perc cardio edzés igénybevételére is. Az első tréning, másnéven próbaedzés alkalmával megkérdezzük, hogy milyen céllal érkezett a vendég, van-e bármilyen egészségügyi problémája és személyi edzés alatt felmérjük fizikai állapotát, terhelhetőségét, ami a jövőbeni közös munka miatt nagyon fontos.
A tréningre nem kell hozni semmit, biztosítjuk az edzéshez a tiszta, higiénikus aláöltöző pamutruhát, amire felvesszük a technikai ruhát, ami lényegében egy kezes-lábashoz hasonlít, az alsó és felső rész össze van illesztve csattal, így a mozgás által nem csúsznak el az elektródák. Majd felkerül a kar vagy váll elektróda, valamint az opcionálisan választható elektróda, ami kerülhet a fenék külső részére, a belső combra, a térd felé és a vádlira is. A technikai ruha felvétele rövid időt vesz igénybe és az edző adja fel minden esetben a vendégre, a csatok segítségével a testre szorítja, természetesen úgy hogy az edzés még kényelmes legyen.
A beleegyező nyilatkozatot a vendég kitöltötte, ez alapján felvezetjük az X-BODY gépre a vendéget, a gép tárolja a vendég megadott személyes adatait és az előző személyi edzés során beállított impulzusok értékét.
Az impulzusok mértéke az edzések során változik, ugyanis befolyásoló tényező lehet, hogy mennyit aludtunk, mennyit ettünk (edzés előtt 2 órával már nem érdemes enni), mennyi folyadékot fogyasztottunk stb. Az adatok felvezetése után, megmutatjuk az alapbeállást, majd az izomcsoportokra külön beállítjuk az értékeket.
Többféle impulzus hatást tudunk beállítani, ez függ a vendég céljától és a testalkatától is. A személyi edzőtől és az edzésprogramtól függ, hogy melyiket válassza, milyen impulzus idővel és szünetekkel kombinálja. Általában 4 másodpercig tart az izomösszehúzó hatás és 2 másodpercig tart a szünet, ezt természetesen tudjuk a vendég igénye szerint is változtatni. Az impulzus-szünet váltakozását hamar megtanulják a vendégek a személyi edzés alkalmával, mivel könnyen rá lehet érezni a ritmusra. A személyi edzés alkalmával a személyi edző végig a vendéggel foglalkozik és bemutatja a gyakorlatokat, megtanítja a helyes kivitelezést.
Személyi edzés után van lehetőség fürdésre mind női, mind férfi vendégeinknek egyaránt. Biztosítjuk a törölköző, tusfürdő, testápoló stb. használatot.
Van lehetőség fehérje shake fogyasztására, amit ásványvízzel készítünk el. Stúdiónkban a scitec 100% whey protein ital érhető el, vanília, csokoládé és citromos-sajttorta ízekben.
A próbaedzés után elmondjuk a vendégnek, hogy a személyi edzés hatása 72 órán keresztül tart, ezért a három nap bármelyikében kijöhet az izomláz. A három nap alatt a fokozott vízfogyasztást és a szénhidrátban szegényebb étrendet szoktuk javasolni.
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
Kérdésed van?
Gyere el ingyenes tanácsadásra:
+36 70 200 0002
Nyitva tartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Hétvégén:
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
Zárva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonszám:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

© 2015-2017 Xtreme Body Stúdió - Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi nyilatkozat Kedvezményes ajánlatok EMS edzés Infraszauna Méregtelenítés Narancsbőr eltüntetése Személyi edzés