X-Body speedfitness edzés

Mit kell róla tudni?
Heti 2 x 20 perc edz√©s az edzŇĎtermi 2 √≥ra helyett
Elektromos izomstimulációs edzés (EMS)
Személyre szabott edzésprogram
Célzott izomépítés
ErŇĎs√≠tŇĎ edz√©s zs√≠rcs√∂kkent√©ssel

X-Body √°rak

X-Body speed fitness EMS edzés
Próbaedzés
( elsŇĎ alkalom )
1.000 Ft
Gyere el, és próbáld ki most az X-BODY speed fitness EMS edzését!
1 alkalom
( alkalmi )
5.000 Ft
V√°s√°rolj kombin√°lt b√©rletet, ak√°r 60%-al kedvezŇĎbb egy alkalom!
10 alkalmas bérlet
Bérlet 10x
50.000 Ft helyett
10 alkalmas bérlet ár: 25.000 Ft (2.500 Ft/alk.) (-50%)
Kombinált bérlet ár: 20.000 Ft (2.000 Ft/alk.) (-60%)
KOMBIN√ĀLT B√ČRLET:√Āll√≠tsd √∂ssze saj√°t b√©rleted b√°rmely 2 szolg√°ltat√°sunkat kombin√°lva √©s megkapod a "Kombin√°lt b√©rlet √°r" kedvezm√©nyt!
Az √°r mag√°ban foglalja
  • Speci√°lis X-Body edzŇĎruh√°t
  • Edz√©shez sz√ľks√©ges al√°√∂lt√∂zŇĎ ruh√°t
  • Szem√©lyre sz√≥l√≥ tan√°csad√°st √©s edz√©st
  • Speed fitness EMS edz√©s ut√°ni feh√©rje shake-t
  • Zuhanyz√°si lehetŇĎs√©get, t√∂r√∂lk√∂zŇĎ, tusf√ľrdŇĎ
X-Body + Testkezelés kombinált ajánlatok
X-Body + Kavitáció
65.000 Ft
( 10 alkalom kavitáció és 10 alkalom X-Body edzés )
X-Body + Lipolézer
50.600 Ft
( 6 alkalom lipolézer és 10 alkalom X-Body edzés )
X-Body + Nyirokmassz√°zs
36.500 Ft
( 10 alkalom nyirokmasszázs és 10 alkalom X-Body edzés )
X-Body + Infraszauna
27.500 Ft
( 10 alkalom infraszauna és 10 alkalom X-Body edzés )
X-BODY EMS speedfitness próbaedzés
MOST CSAK 1.000 Ft
( Akció érvényessége: 2018.03.01. - 2018.03.31. )

EMS Technológia pozitív hatásai

Célzott izomépítés
A testre pontosan felfekvŇĎ elektr√≥d√°knak k√∂sz√∂nhetŇĎen minden impulzus pontosan c√©lba tal√°l,√≠gy nincs rosszul v√©grehajtott gyakorlat.
Kis idŇĎr√°ford√≠t√°s
Mivel szinte a teljes izomzatot egyszerre tudjuk dolgoztatni, a speedfitness edz√©sre ford√≠tand√≥ idŇĎ mind√∂ssze 20-25 percre korl√°toz√≥dik.
Zsírcsökkentés
A hat√©kony erŇĎs√≠tŇĎ edz√©s, zs√≠r√©getŇĎ edz√©s igazi kal√≥ria√©getŇĎ kemenc√©v√© v√°ltoztatja a szervezetet.
Jobb közérzet és testtartás
Az elektromos impulzusok k√©pesek el√©rni, √©s megdolgoztatni a m√©lyebben fekvŇĎ tart√≥izmokat is.
Személyre szabott edzésprogram
Minden izomzatot a legmegfelelŇĎbb m√≥don terhelhet√ľnk r√°ad√°sul an√©lk√ľl, hogy b√°rki l√°thatn√°, mekkora ellen√°ll√°ssal dolgozunk.
√ćz√ľletek terhel√©s√©nek kik√ľsz√∂b√∂l√©se
Mivel az elektromos impulzus c√©lzottan az izomra hat, a s√ļlyz√≥s edz√©sekrŇĎl ismert √≠z√ľleti terhel√©s vesz√©lye elh√°rul.
Izomzat egyens√ļly√°nak kialak√≠t√°sa
A k√ľlsŇĎ impulzusok elŇĎseg√≠tik, hogy test√ľnk ‚Äúgyeng√©bb l√°ncszemei‚ÄĚ is k√∂nnyen fejlŇĎdhessenek.
Cs√∂kkenŇĎ h√°tf√°j√°s
Az edzŇĎmell√©nybe szerelt elektr√≥d√°k seg√≠ts√©g√©vel megerŇĎs√∂dnek a gerinc menti izmok, √≠gy a gyenge tart√≥izmoknak k√∂sz√∂nhetŇĎ panaszok kik√ľsz√∂b√∂lhetŇĎek.
Kérdésed van?
H√≠vd X-Body tr√©ner√ľnket b√°tran:
+36 70 200 0002
Tekintsd meg galériánkat
( Képek, Videók )
Megnézem
X-Body alakformáló edzés

X-Body Speed fitness alakformáló edzés

Az elektromos izomstimul√°ci√≥ (EMS) az izmok elektromos impulzusok √°ltal kiv√°ltott √∂sszeh√ļz√≥d√°sa. AZ EMS haszn√°lhat√≥ testedz√©sre √©s kozmetikai c√©lokra egyar√°nt. Az eszk√∂z √°ltal keltett impulzusokat elektr√≥d√°k juttatj√°k el a bŇĎrre, k√∂zvetlen√ľl a stimul√°lni k√≠v√°nt izomcsoport f√∂l√©. Az impulzusok az izom √∂sszer√°ndul√°s√°t eredm√©nyezik, amely nagyon hasonl√≥ ahhoz, mint amikor az izom val√≥ban mozog. √ćme, a 21. sz√°zad edz√©sform√°ja.
XBody ‚Äď a sokoldal√ļ EMS trainer
Sp√≥roljon idŇĎt: Mivel minden izomcsoport egyidejŇĪleg dolgozik, √≠gy 20-25 perc elegendŇĎ egy speedfitness edz√©shez.

√Čp√≠tsen izmokat: Az elektr√≥d√°k k√∂zvetlen√ľl a testen hatnak a fontos izomcsoportok f√∂l√∂tt, hogy minden impulzus pontosan c√©lba √©rjen. √ćgy biztosan semmi nem megy f√©lre.

Enyh√≠tse h√°tprobl√©m√°it: A stimul√°l√≥ elektr√≥d√°k, amelyek az edzŇĎruh√°ba vannak √©p√≠tve, a gerincoszlop ment√©n is megtal√°lhat√≥ak, hogy ezek a ritk√°n edzett izmok is dolgozzanak. A h√°t izmai megerŇĎs√∂dnek, amely a h√°tprobl√©m√°k enyh√ľl√©s√©t jelentheti.

Optimaliz√°lja testzs√≠r sz√°zal√©k√°t: A hat√©kony zs√≠r√©getŇĎ edz√©s √°talak√≠tja a test kal√≥riafelhaszn√°l√°s√°t, √≠gy hat√°sos eszk√∂ze a fogy√°snak √©s a zs√≠r cs√∂kkent√©s√©nek.

K√≠m√©lje az √≠z√ľleteket: Az elektromos impulzusok k√∂zvetlen√ľl az izmokra hatnak, ez√©rt nem √©ri terhel√©s az √≠z√ľleteket, √©s nem lesznek megerŇĎltetve ‚Äď szemben m√°s, s√ļlyokkal v√©gzett edz√©sform√°kkal.

Jav√≠tson √©letminŇĎs√©g√©n: Testtart√°sa is javul√°snak indul, mivel az elektromos izomstimul√°ci√≥ a m√©lyebb izmokra is hat. Ez pedig az √°ltal√°nos k√∂z√©rzet√©hez is hozz√°j√°rul.

Jobb v√©rkering√©s: Az izmok √©s a k√∂tŇĎsz√∂vetek v√©rkering√©se is javul, √≠gy bŇĎre feszesebb, t√≥nusosabb lesz.
X-Body minŇĎs√≠t√©sek √©s enged√©lyek
CE MinŇĎs√≠t√©s, EU
CSA, Kanada
GOST, Oroszorsz√°g
Elnyert díjak
‚ÄĘ Best Interior & Design, FIBO, K√∂ln, N√©metorsz√°g, 2014
‚ÄĘ Szakmai D√≠j, Nyugat-dun√°nt√ļli Region√°lis Innov√°ci√≥s Ki√°ll√≠t√°s √©s tal√°lm√°nyi V√°s√°r, GyŇĎr, Magyarorsz√°g, 2014

A szabadidŇĎ √©rt√©kes. T√ļl √©rt√©kes ahhoz, hogy megerŇĎltetŇĎ idŇĎpazarl√≥ √©s nem hat√©kony tr√©ninggel t√∂lts√ľk. A speedfitness kiv√°l√≥an √∂tv√∂zi a gyors eredm√©nyeket √©s a sportos megjelen√©s el√©r√©s√©nek tart√≥s m√≥dj√°t mindenf√©le kompromisszumok n√©lk√ľl.

Heti 2x20 perc idŇĎr√°ford√≠t√°ssal el√©rhetŇĎek a c√©lok √©s n√©h√°ny h√©ten bel√ľl l√°that√≥ √©s √©rezhetŇĎ eredm√©nyekrŇĎl sz√°molnak be vend√©geink.

Az edz√©s alatt kis erŇĎss√©gŇĪ v√°lt√≥√°rammal fesz√≠ti meg az izmokat. A m√≥dszer nem csak biztons√°gos, de rendk√≠v√ľl hat√©kony,mivel a testizomzat 90%-√°t vonja be munk√°ba. A r√∂vid ideig tart√≥ speed fitness tr√©ning alatt csup√°n a sz√≠ntiszta izommunka √©rezhetŇĎ, an√©lk√ľl, hogy az inakat √©s √≠z√ľleteket megterheln√©nk. Az elektromos impulzus nem koncentr√°l√≥dik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektr√≥da eg√©sz fel√ľlet√©n,nincsenek erŇĎs √ľt√©seket k√∂zvet√≠tŇĎ, cs√≠pŇĎs pontok.

Az extr√©m r√∂vid ideig tart√≥, mint neve is jelzi speed fitness edz√©s miatt, nem kell hossz√ļ √≥r√°kat t√∂lteni a konditeremben, az idŇĎ hi√°nyban szenvedŇĎknek is ide√°lis sport. A k√©sz√ľl√©k haszn√°lat√°val jelentŇĎsen cs√∂kkenthetŇĎ a zs√≠rsz√∂vet, a k√∂tŇĎsz√∂vetek v√©rell√°totts√°ga javul, a nyirokkering√©s fokoz√≥dik, ez√°ltal m√©rs√©klŇĎdnek a narancsbŇĎr t√ľnetei. Mindemellett sz√°m√≠tani lehet a jobb k√∂z√©rzet kialakul√°s√°ra, a stresszhormon-szint cs√∂kken√©s√©re √©s a boldogs√°ghormon-szint n√∂veked√©s√©re.

Der√©kf√°j√≥soknak is aj√°nlott: a gerincoszlop tart√°s√°hoz sz√ľks√©ges,m√©lyen fekvŇĎ tart√≥izmok megerŇĎs√≠t√©s√©vel enyh√ľlhetnek panaszaik. J√≥l bev√°lt a sz√ľl√©s ut√°ni rehabilit√°ci√≥ban is, a vizelettart√°s√©rt is felelŇĎs g√°tizomzat megerŇĎs√∂d√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen. A sportol√≥knak pedig elŇĎseg√≠ti a teljes√≠tm√©nyfokoz√°st, javul a robban√©konys√°g, a dinamika, a gyorsas√°g.
Nem alkalmazható
‚ÄĘ L√°zas megbeteged√©sekn√©l, akut bakteri√°lis vagy v√≠rusos betegs√©gek eset√©ben
‚ÄĘ Daganatos megbeteged√©sekn√©l
‚ÄĘ Tuberkul√≥zis eset√©n
‚ÄĘ V√©rz√©s eset√©ben, s√ļlyos v√©rz√©si zavarokn√°l (v√©rz√©kenys√©g)
‚ÄĘ S√ļlyos neurol√≥giai betegs√©gekn√©l
‚ÄĘ Allergi√°s bŇĎrmegbeteged√©sekn√©l
‚ÄĘ Sz√≠vritmus szab√°lyz√≥ haszn√°lata eset√©ben
‚ÄĘ Tromb√≥zis, vagy tromb√≥zisra val√≥ hajlam eset√©n
‚ÄĘ Epilepszia
‚ÄĘ Terhess√©g
‚ÄĘ Szkler√≥zis multiplex eset√©n

A k√ľl√∂nbs√©g az X-Body √©s m√°s izomstimul√°toros edz√©sek (speedfitness, e-fit) k√∂z√∂tt, hogy az X-Body ma a legkorszerŇĪbb elektromos izomstimul√°tor. Elektr√≥d√°i, m√°s eszk√∂z√∂kkel ellent√©tben teljes fel√ľlet√ľk√∂n, egyenletesen vezetik az √°ramot, √≠gy az impulzus igen hat√©kony izommunk√°t k√©pes kiv√°ltani. A felszerel√©shez tartoz√≥ ruha, ellent√©tben a m√°s term√©keket kieg√©sz√≠tŇĎ darabokkal, t√∂k√©letesen felsimul a testre, √≠gy az elektr√≥d√°k teljes fel√ľlet√ľkkel, stabilan, elcs√ļsz√°s n√©lk√ľl √©rintkeznek a testtel. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ g√©pek be√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©gei (pl. egy√©ni edz√©sprogram) szint√©n kiemelik az X-Body-t a m√°s t√≠pus√ļ, kev√©sb√© korszerŇĪ elektromos izomstimul√°torok k√∂z√ľl.

X-Body ‚Äď az erŇĎs√≠tŇĎ edz√©s elŇĎnyei

Az X-Body pontos √©s biztons√°gos, a k√ľl√∂nleges elektr√≥d√°k az elm√ļlt k√©t √©v sz√≠vseb√©szeti kutat√°sainak eredm√©nyei. Mivel rendk√≠v√ľl hajl√©konyak, √≠gy kiv√°l√≥an simulnak a testre, az aranyozott csatlakoz√≥knak k√∂sz√∂nhetŇĎen az impulzus nem koncentr√°l√≥dik egy pontban, hanem az elektr√≥da teljes fel√ľlet√©n, egyenletesen √°ramlik. Ezzel t√∂k√©letesen siker√ľlt kik√ľsz√∂b√∂lni a kor√°bbi elektromos berendez√©sekbŇĎl ismert kellemetlen, cs√≠pŇĎ √©rz√©st, √©s az izmok nem megfelelŇĎ, kis helyre koncentr√°l√≥d√≥ stimul√°l√°s√°t.

Az erŇĎs√≠tŇĎ edz√©s elŇĎnye, hogy a terhel√©ssel az art√©ri√°s izomzat is fejlŇĎdik, a rugalmas √©rfal √°ltal a sz√≠vinfarktus kock√°zata cs√∂kken. A fejlett izomzat a csontritkul√°s megelŇĎz√©s√©ben is hat√©konyan k√©pes k√∂zremŇĪk√∂dni, hiszen a nagyobb t√∂megben tapad√≥ izomzat k√ľlsŇĎleg t√°mogatja a strukt√ļr√°t, illetve a s√ļlyt tart√≥ csontokat kompenz√°l√°sra k√©nyszer√≠tve, k√∂zremŇĪk√∂dik megerŇĎs√∂d√©s√ľkben.

Az izmok maxim√°lis megterhel√©se az edz√©s ut√°ni kal√≥ria-felhaszn√°l√°st is j√≥csk√°n megn√∂veli, √©s ez a megn√∂vekedett energiaig√©ny mindaddig jelen van, am√≠g a test az izomsejteket megerŇĎs√≠tve nem kompenz√°lja a hat√°st (kb. 24-48 √≥r√°n √°t). Az izomsejtek megn√∂vekedett energiaig√©nye a testet igazi kal√≥ria√©getŇĎ g√©pp√© teszi. Ez az ut√≥√©getŇĎ effektus az anyagcsere-fokoz√°s lehetŇĎ leghat√©konyabb √©s legterm√©szetesebb m√≥dja.

Az X-Body-val v√©gzett edz√©s b√°rmilyen mozg√°sform√°val kombin√°lhat√≥. A g√©p √°ltal k√∂zvet√≠tett elektromos impulzusok minden tev√©kenys√©get m√©g intenz√≠vebb√© √©s koncentr√°ltabb√° tesznek, √≠gy remek kieg√©sz√≠tŇĎ lehet. A m√≥dszer az √©lsportban, az orvosi rehabilit√°ci√≥ban, a prevenci√≥ban √©s a mindennapi edz√©sekben ugyan√ļgy alkalmazhat√≥, √©s mindenkinek lehetŇĎs√©get biztos√≠t arra, hogy olyan teljes√≠tm√©nyt produk√°ljon, ami m√°sk√ľl√∂nben csak sok√©vnyi megfesz√≠tett munk√°val √©rhetŇĎ el.

Az EMS technol√≥gia intenz√≠v izommunk√°ra √∂szt√∂k√©li a testet, ami egy s√ļlyz√≥s, ellen√°ll√°ssal v√©gzett edz√©sre hasonl√≠t, √°m ann√°l r√∂videbb idŇĎ alatt, √≠z√ľleti terhel√©s n√©lk√ľl, a felsz√≠ni √©s m√©lyizomzat egyidejŇĪ stimul√°l√°s√°val dolgoztatja meg az izmokat.

Egy Xbody speed fitness edz√©s 20 percig tart. Egy h√©ten 2 alkalom az aj√°nlott, mivel az edz√©s nagyon intenz√≠v. A tr√©ning hat√°sa a terhel√©stŇĎl √©s a k√∂zben v√©gzett gyakorlatokt√≥l f√ľgg. Egyar√°nt alkalmas izomn√∂vel√©sre, s√ļly cs√∂kkent√©sre, valamint rehabilit√°ci√≥s c√©lokra is. A s√ļlycs√∂kkentŇĎ hat√°s fontos r√©sze a regener√°ci√≥. Az edz√©st k√∂vetŇĎen fokoz√≥dik az anyagcsere, ami 2 nap ut√°n is √°tlag feletti √©rt√©keket mutat.

A Xbody speedfitness edz√©s eset√©ben a sorozatsz√°m nagyobb. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ gyakorlatok √°ltal k√ľl√∂nb√∂zŇĎ izomcsoportokra helyezŇĎdik a hangs√ļly, az alap fesz√ľlts√©g m√©gis megmarad a teljes izomzatra minden impulzusn√°l. A szem√©lyi edz√©s l√©nyege, hogy a vend√©get egy felk√©sz√ľlt EMS edzŇĎ ir√°ny√≠tja v√©gig az edz√©sprogram minden perc√©ben. Az edz√©sprogram egy√©nre szabott, egy adott c√©lnak megfelelŇĎen kialak√≠tott edz√©sterv szerint ker√ľl √∂ssze√°ll√≠t√°sra. Ilyen c√©l lehet p√©ld√°ul a tests√ļlycs√∂kkent√©s, a rehabilit√°ci√≥, az egyes izomcsoportok form√°l√°sa, vagy ak√°r az √°ll√≥k√©pess√©g jav√≠t√°sa. A speedfitness edz√©seket minden vend√©g√ľnk sz√°m√°ra egy√©nileg dolgozzuk ki, √©s √°ll√≠tjuk √∂ssze. A 2-4 m√°sodperces pihenŇĎidŇĎ alatt mindig elŇĎre mutatjuk be a soron k√∂vetkezŇĎ gyakorlatot, √©s az edz√©s sor√°n mindv√©gig v√©gre is hajtjuk ezeket, hogy a vend√©gek k√∂nnyebben elsaj√°t√≠thass√°k a mozdulatokat.

A St√ļdi√≥ minden olyan eszk√∂zt biztos√≠t a vend√©g sz√°m√°ra, melyek mag√°hoz az edz√©shez √©s az edz√©s kellemes k√∂r√ľlm√©nyeinek biztos√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesek. Ide tartoznak a speci√°lis edzŇĎruh√°k, a t√∂r√∂lk√∂zŇĎk √©s tiszt√°lkod√≥ szerek.

A speedfitness edz√©s term√©szetesen v√©gezhetŇĎ saj√°t fitness ruh√°ban is, de ebben az esetben az al√°bbi k√∂vetelm√©nyekre figyelemmel kell lenn√ľnk:
‚ÄĘ 100% (min. 95%) pamut alapanyag
‚ÄĘ testhez simul√≥ fazon
‚ÄĘ a felsŇĎr√©sz ujja k√∂ny√∂kig √©rŇĎ
‚ÄĘ a nadr√°g t√©rdig √©rŇĎ vagy t√©rd felett √©rŇĎ
‚ÄĘ a tr√©ninghez edzŇĎcipŇĎ haszn√°lata sz√ľks√©ges.

Az Xbody speci√°lis cellulit programja kifejezetten az intenz√≠v anyagcsere-serkent√©sre lett kifejlesztve, mely gondoskodik a lerak√≥d√°sok elsz√°ll√≠t√°s√°r√≥l √©s szervezet√ľnk m√©regtelen√≠t√©s√©rŇĎl. Az elektromos stimul√°ci√≥s edz√©snek t√∂bbf√©le hat√°sa is van a cellulit ellen. T√∂bbek k√∂z√∂tt a k√∂tŇĎsz√∂vet hat√©kony megfesz√ľl√©se, a v√©rkering√©s serkent√©se √©s a f√∂l√∂sleges zs√≠rsejtek elsz√°ll√≠t√°sa figyelhetŇĎ meg, az Xbody tr√©ning cellulit programj√°nak hat√°s√°ra. A stimul√°ci√≥nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a bŇĎr kin√©zete gyorsan javulni kezd.

X-Body speedfitness elŇĎtt legjobb tr√©ninghat√°s el√©r√©s√©hez az 2-3 √≥r√°val sz√©nhidr√°tban d√ļs √©telt kell fogyasztani, hogy a szervezet felk√©sz√ľlhessen az intenz√≠v edz√©sre. Az edz√©s elŇĎtt 30-45 perccel igyunk legal√°bb f√©l liter folyad√©kot. A legalkalmasabb a langyos v√≠z. A koffein- √©s alkoholtartalm√ļ italokat jobb elker√ľlni, mivel a folyad√©k kiv√°laszt√°st serkentik. A gy√ľm√∂lcslevek szint√©n ker√ľlendŇĎk, mivel ezeket a gyomor csak korl√°tozottan k√©pes feldolgozni. K√∂zvetlen√ľl tr√©ning elŇĎtt, az edz√©sre meg√©rkezve, egy √°sv√°nyi anyagokat tartalmaz√≥ ital vagy sz√©nhidr√°tban d√ļs energiaital fogyaszt√°sa aj√°nlott.

Az X-BODY EMS speedfitness edz√©s sor√°n arra kell figyelni, hogy a szem√©lyi edzŇĎ √°ltal bemutatott gyakorlatokat a lehetŇĎ legpontosabban v√©gezz√ľk el, mert √≠gy elker√ľlhetŇĎ a rossz mozdulatok √°ltal kiv√°lthat√≥ √≠z√ľletterhel√©s vagy s√©r√ľl√©s. Az impulzusok erŇĎss√©g√©re mindenki elt√©rŇĎen reag√°l, ez√©rt fontos, hogy felismerj√ľk √©s pontosan jel√∂lj√ľk ki azt az √°ramerŇĎss√©get, amelyn√©l izmainkat a legnagyobb hat√°sfokkal tudjuk megdolgoztatni.

Xbody speed fitness tr√©ning teljes testre kiterjedŇĎ tr√©ning, mivel a k√©sz√ľl√©k minden izomcsoportot egyidejŇĪleg stimul√°l. Az edz√©s sor√°n a comb, a fen√©k, a h√°t, a has, a mell √©s a kar izmai egyszerre dolgoznak.
Nyitva tart√°s
H√©tfŇĎ:
Kedd:
Szerda:
Cs√ľt√∂rt√∂k:
Péntek:
Hétvégén:
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
Z√°rva
Kapcsolat
Cím:
4024 Debrecen, Batthyány u. 11/B. - Térkép
E-mail:
info@xtremebody.hu
Telefonsz√°m:
+36 70 200 0002
Kövess minket a Facebookon

¬© 2015-2017 Xtreme Body St√ļdi√≥ - Minden jog fenntartva!
Adatv√©delmi nyilatkozat Kedvezm√©nyes aj√°nlatok EMS edz√©s Infraszauna M√©regtelen√≠t√©s NarancsbŇĎr elt√ľntet√©se Szem√©lyi edz√©s